fbpx

Wassbacken café, camping och vandrarhem i Karlsborg

En gemytlig plats mitt i Göta Kanal som är en uppskattad pärla.

Om du söker en avkopplande och naturskön plats för din semester är Wassbacken Camping det perfekta valet. Beläget vid den vackra Göta Kanal, erbjuder denna campingplats och vandrarhem en unik upplevelse för alla besökare. Wassbacken har en liten camping med ca 60 platser, 11 stugor och är belägen utmed Göta Kanal, precis intill gästhamnen.  Här kan du inte förhandsboka om det inte gäller platser till dragspelsstämman samt midsommarfirande.

När du kliver in på Wassbacken möts du genast av den lugna och avslappnade atmosfären. Det omgivande landskapet av grönskande ängar, glittrande vatten och den ikoniska Göta Kanal skapar en fridfull miljö som är perfekt för avkoppling och återhämtning.

På Wassbacken finns det olika boendemöjligheter som passar alla behov och budgetar. Om du älskar camping kan du slå upp ditt tält på en av de vackra gräsplättarna eller hyra en bekväm stuga med utsikt över kanalen. För de som föredrar lite mer bekvämligheter erbjuder vandrarhemmet bekväma rum och gemensamma utrymmen där du kan träffa andra resenärer och dela dina äventyr.

Göta Kanal, som rinner alldeles intill campingen, är en av Sveriges mest ikoniska sevärdheter. Här kan du ta långa promenader längs med kanalen, njuta av den vackra naturen och titta på båtarna som sakta glider förbi. Passa på att hyra en cykel och utforska de omgivande stigarna eller ta en båttur för att verkligen uppleva kanalens magi.

För de äventyrliga finns det också möjligheter till fiske, paddling, cykeluthyrning eller att hyra en kanalbåt och ta en egen tur längs kanalen. Här finns även minigolf. Wassbacken Camping kan också hjälpa dig att ordna guidade turer och aktiviteter i området, så att du kan få ut mesta möjliga av din vistelse. För barnen finns hoppborg som är gratis.

När det är dags att äta kan du njuta av en god måltid i campingens egen restaurang,

Tfn: 0506-520 56
Webbplats: www.wassbacken.com
Google maps: https://goo.gl/maps/KD7pQJDA2f5c7RaQ6